İZMİR / ÇEŞME - Gazi İlkokulu

Ali Adnan YÜCE - Okul Müdürü

1963 Bergama doğumludur.İlkokulu Bergama  Ayaskent İlkokulu´da  , orta öğrenimi İzmir İmam Hatip Lisesi´nde tamamlamıştır.Van 100. yıl üniversitesi Sınıf Öğretmenliği´ni  ve Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler bölümünü bitirdi. 31/12/1986 yılından itibaren önce Hakkari-Şemdinli-Konur köyü ve  Güvenli köyü mezrası, sonra İzmir Çeşme Reisdere Köyü´nde hem öğretmen hem de yönetici(müdür) olarak çalıştıktan  sonra  Urla Zeytinalanı GOP İlköğretim okulu´nda yönetici ve yine Çeşme Dalyan SSS ilkokulunda yönetici olarak çalıştı.08/08/2023 tarihinden itibaren de Çiftlik Gazi İlkokulunda yönetici olarak çalışmaya başladı. Kişisel olarak  Eğitim yöneticiliği hayatımın son  yıllarında ismini GAZİ Mustafa Kemal´den alan okulun  yöneticisi olmak ve böyle emekli olmak bana büyük bir gurur verecektir.